Missie en Visie

Kom verder met revisie

Missie en VissieDoor middel van revisie biedt ACtronics de mogelijkheid tot betaalbare oplossingen voor elektronische componenten en zo blijft autorijden voor iedereen betaalbaar. Door het inzetten van revisie wordt er tevens onnodig gebruik van nieuwe onderdelen gereduceerd.

ACtronics is in 2004 begonnen op een zolderkamer in Bornerbroek met de vraag of defecte elektronische componenten een tweede leven konden krijgen. Al gauw bleek dat ACtronics een nieuwe markt had aangeboord en langzaam steeg ook de vraag naar revisie van elektronische componenten in de automotive industrie.

De afgelopen jaren is de kennis vergroot en heeft ACtronics inmiddels 15 jaar ervaring in kwaliteitsrevisies van elektronische auto componenten. ACtronics is inmiddels uitgegroeid tot een internationaal bedrijf met klanten uit heel Europa!

Vanuit ons hoofdkantoor in Almelo werken meer dan 120 medewerkers dagelijks aan het testen en reviseren van stuur-, rem- en transmissiesystemen, instrumentenpanelen en gasklephuizen. Om uiteindelijk de levensduur van een gereviseerd product te vergroten en een betere kwaliteit te leveren dan het originele product met daarbij twee jaar garantie op een revisie.

ACtronics staat voor de levering van de beste gereviseerde elektronische componenten in de mobiliteitsbranche.

Door de mogelijkheid om defecte producten een nieuw leven in te blazen, wordt er bijgedragen aan een duurzame en circulaire economie. In een wereld waar steeds meer gevraagd wordt om duurzame toepassingen door de consument en wet- en regelgeving. ACtronics biedt met revisie een oplossing tot het hergebruik van defecte elektronische componenten in de automotive industrie.